Volgen

Welke persoonlijke gegevens deel ik mee als ik een opdracht plaats?

Bij het plaatsen van je opdracht volstaat het om je naam, voornaam en e-mailadres in te geven. Alleen vakmannen die mogen reageren op je opdracht kunnen jouw achternaam zien. Opgelet, gegevens die je meegeeft in de opdrachtomschrijving zijn wel zichtbaar voor iedereen. Uiteraard schermt ons systeem je telefoonnummer en e-mailadres af. Het spreekt voor zich dat wij je privacy beschermen en dat je gegevens vertrouwelijk blijven.