Volgen

Hoe weet ik wanneer er een vraag over mijn opdracht wordt gesteld en hoe kan ik die vraag beantwoorden?

Als iemand een nieuwe vraag stelt, word je hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht op twee manieren: je krijgt een e-mail en er verschijnt een melding rechts boven aan je scherm. Klik je op die melding? Dan kom je onmiddellijk in je inbox terecht, waar je alle berichten kunt zien. Je kunt ook rechtstreeks naar 'mijn Twizzi' gaan en op de opdracht klikken.